2021-11-16
一直想試INN 好耐, 因為成日都見到好多人打卡~宮廷式GE裝修, 入到去有種豪華嘅感覺見到Emax 都有一間就岩曬咑, 聽Concert 之前就可以入黎打下卡, 食下好野!鮮牛油果醬烤美國黑毛豬鞍扒 $188上碟個下我都有D Surprise, 估唔到佢個扒咁大件同配菜咁多佢有薯蓉墊底,食到薯蓉係用牛油同加左小小奶一齊整, 好creamy另外仲有好多蕃薯蓉, 好好食呀~好甜而個毛豬鞍扒肉汁好好, 肉地嫩滑, 食落有咬口又唔會好乾慢煮巴馬火腿黑松露野菌釀雞卷 HKD 188雞卷完全係估唔到佢係呢個食法, 好印象地好食!圓柱體嘅雞卷入面有巴馬火腿同埋黑松露野菌, 每切一下都覺得入面係好多料!雞肉滑同多汁, 一D都唔會話煮完會鞋口!同樣, 佢配菜有好多嫁~薯蓉墊底加埋蕃薯蓉, 真係飽!原本想試埋佢個dessert, 但因為呢2個肉都已經好飽, 唯有下次先試!值得一講嘅係佢地係pet friendly, 仲有個outdoor 位置比狗狗一齊食~好正!
鮮牛油果醬烤美國黑毛豬鞍扒 $188
另外仲有好多蕃薯蓉, 好好食呀~好甜
而個毛豬鞍扒肉汁好好, 肉地嫩滑, 食落有咬口又唔會好乾
慢煮巴馬火腿黑松露野菌釀雞卷 HKD 188
雞卷完全係估唔到佢係呢個食法, 好印象地好食!
雞肉滑同多汁, 一D都唔會話煮完會鞋口!
同樣, 佢配菜有好多嫁~薯蓉墊底加埋蕃薯蓉, 真係飽!