2018-12-14 841 views
同麻辣君食完飯,見時間尚早,搵個地方食個糖水,幾經辛苦爬上斜路終於搵到,第一次黎到唔知到底坐低定係行去檔口點餐,我地企係枱邊望緊餐牌,有個肥女人喝我地叫我地過去點野食,我行過去同肥女人講,佢又忽然間咆哮話返埋位先(個刻我唔知佢同邊個講野,一定唔係我),我同佢講左兩次食咩,佢用背脊對住我,根本無望過我,原來肥女人見到麻辣君行緊埋黎,所以命令佢坐低,然後肥女人終於擰過黎(唔代表佢有望我)問:你地係度食定外賣?我地話堂食,又喝我地要坐低先。最後當然係未食就走啦,我又唔係做無理要求,未食就先受氣,要完全絕對聽旨令,行就行企就企,態度極差劣,就算攞三星我都唔會黎
2018-12-13
Type of Meal