2019-02-26 288 views
男友未食過蘭芳園、剛好身在尖沙咀,於是去食,首先叫order時個阿姐已經黑口黑面,搣order紙仲鬼咁大力,差D整跌我們枱的餐具,之後我們對面坐了對國語男女遊客,有個男侍應幫佢地落單,好有禮貎咁,落完仲要多謝個客,以為佢係店內碩果僅存有禮貎的人(因為店內的侍應基本上也是黑面)於是我男友想問佢D嘢,佢立即變臉,態度超差咁問我男友做咩。。。之後答我們的問題嘅態度也好差。。😡心諗有無攪錯,對本地人嘅態度就咁差,對遊客就落個單也多謝人,真係天同地嘅分別,之後我們明明叫龍蝦汁蟹籽雞扒撈丁,佢無啦啦嚟個好似係薑蓉雞扒撈丁嘅嘢來,打算問個侍應e個係咩來,佢放低完就已經好快走了,叫也叫不住。於是問其他侍應,D人又覺得我們好煩咁,最後幫我們攞走咗,之後終於出現我果個所謂嘅龍蝦汁蟹籽雞扒撈丁了,但。。來到的只是芝士汁蟹籽雞扒撈丁。。。說好的龍蝦汁呢。。😨根本犯了商品說明條例😡有D人就係因為唔鍾意食芝士先叫龍蝦汁㗎嘛,豈有此理,仲話譚校長推介🤬呃人的,身為本地薑真係以后唔洗指意我再幫襯😡