有一晚行過呢度見到呢間串燒店幾多人食,於是就同朋友入去試吓。由於店內地方淺窄,逼夾到背脊對背脊,我同我朋友都冇帶袋,而店內亦都冇任何擺放隨身物品嘅位置,於是我哋隨手將手上飲剩1cm樽裝飲品放咗喺枱面,誰知獲得店員的不禮貌對待,我們表明正在order多杯飲品及啤酒,並說明我們不會飲自攜飲品,只因為沒有地方放才放在枱面。結果店員回頭用囂張的態度大聲跟他的同事說“見到佢飲咪收佢開瓶費100蚊囉”,當然由頭到尾我哋都冇飲到嗰支樽裝飲品,店員亦無可奈何。講講嘢食,我哋叫咗牛小排,燒菠蘿,豬頸肉,燒韭菜同埋芝士撈丁,牛小排味道唔錯唔會太熟,幾林,豬頸肉普普通通。呢間餐廳最出色都係佢嘅手工啤酒,酒精濃度唔高有果味亦都有甜味,適合女士。總結一下呢間餐廳食物是ok的,不過員工態度較差劣,希望他們能夠改善一下。

2020-06-20
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$200 (Dinner)