2021-08-27
好少打食評,咁大個女第一次食到咁差態度既餐廳。野食一般性價比好低,其他居酒屋比佢好萬倍!星期五諗住一班朋友食好d,坐得舒服d,就搵間居酒屋試下,見咁多食評都笑笑咪試下囉,於是就Book左間tatami房開心吓,一黎到都點左支推介既sake試下,唔錯,之後有個職員入黎推介新鮮既魚我地都點左一條做刺身,味道都唔錯既,之後我地跟手就點左兩份刺身拼盆同一個沙律,好戲開始黎喇!沙律食完好耐,前菜小食都已經食哂,刺身超過大半個鐘,成9個字都黎唔到,當中問過兩次,每次都叫等等,已經整緊,仲話得助手一個做體諒下,Ok,咪繼續等囉,因為大家都想食埋刺身先開始熟食炸物,但等左真係太耐~朋友開始肚餓,就叫左熟食,點知熟食黎哂咁濟但刺身都未上,一問之下原來根本無落單,但一路點我地,又話我地不停吹佢,個男經理呀,態度差到一個點,仲要黑我地面,咁梗係取消啦,等左個半鐘有多,熟食都食到7788,到想埋單又話我地唔夠min charge,我地就話其實係你地漏左我地單仲老點左我地咁耐,唔係我地唔叫,係你地無落單,我地白等左勁耐,無道歉之餘仲話要報警,大家講道理姐,個男經理大聲夾惡仲話呢到佢話事,咁唔該你做返應有既服務態
野食一般性價比好低,其他居酒屋比佢好萬倍!
星期五諗住一班朋友食好d,坐得舒服d,
就搵間居酒屋試下,見咁多食評都笑笑咪試下囉,
於是就Book左間tatami房開心吓,
一黎到都點左支推介既sake試下,唔錯,
朋友開始肚餓,就叫左熟食,點知熟食黎哂咁濟但刺身都未上,一問之下原來根本無落單,但一路點我地,又話我地不停吹佢,個男經理呀,態度差到一個點,仲要黑我地面,咁梗係取消啦,等左個半鐘有多,熟食都食到7788,到想埋單又話我地唔夠min charge,我地就話其實係你地漏左我地單仲老點左我地咁耐,唔係我地唔叫,係你地無落單,我地白等左勁耐,無道歉之餘仲話要報警,大家講道理姐,個男經理大聲夾惡仲話呢到佢話事,咁唔該你做返應有既服務態度啦,之後仲走埋叫左個女職員同我地傾~最後我地都廢事再嘈落去一人讓一步就算,不過呢間野真係唔會推介比任何一個朋友!!其實唔係食唔起,只係咁既態度真係無心機再點野食落去~