2011-07-04 10 views
雖然我地係有團購優惠先去幫襯, 不過都估唔到o的服務態度差到咁!一開始就帶錯位, 仲要細細聲話我亂咁坐! o野食出得快就預o左o既, 不過真係成檯滿晒喎! 都係講聲"可唔可以出慢d, 無位呀!" 侍應姐姐就即刻黑面, 唔彩你, 照上!但係之後收o野又一樣快, 都未食晒就收左你個碗, 話佢知未食完就放返低, 不過收晒你o的刀叉筷子走o左去! 一路收o野, 侍應姐姐隻衫袖就一路掃你o的食物, 咁梗係要出聲啦, 不過佢一於好少理, 仲同佢同事講"依檯客好麻煩", 咁都比我地聽到, 相信佢有心講我地知!食物質素又唔係好, 唔知work in客會唔會好好多呢?

一開始就帶錯位, 仲要細細聲話我亂咁坐!

食物質素又唔係好, 唔知work in客會唔會好好多呢?
2011-06-28
Type of Meal