2018-10-06 22 views
我哋叫咗一個鴨肉金邊粉同埋一個什錦湯可另外叫咗兩串牛肉串燒。首先什錦湯可有好多種唔同嘅食物但係大部分都係得一兩件, 中當中嘅一條長形魚蛋十分柔軟,另外有啲細細粒 魚蛋同豬肉丸 , 仲有紮肉, 個湯麵有啲脆炸但好硬嘅炸豬皮 個可粉好闊幾特別但係個湯嘅味道比較淡歌識睇落去仲以為好濃味添。 整體算係幾豐富嘅 不過份量就一般, 味道都係普普通通。另外就係食咗一個鴨肉湯河, 同我以前食過嘅比實在好普通牛肉唔算香 ,啲鴨皮雖然肥但係都唔香, 個湯睇落去啲顏色好濃但係估唔到咁落去算係清淡。 所以最估唔到就係呢個鴨肉湯河原來係好清淡嘅湯麵。兩串牛肉串燒 都係正正常常冇乜驚喜 佢個沙嗲醬 直情有啲普通整體味道其實真係一般般但係價錢唔算好貴個賣相都算係可以見得人。

2018-10-04
Type of Meal