2014-05-11
小妹自中五起就鍾意黎呢度食all day breakfast,貪佢成日清清地無咩人之餘又開24,不過重點都係好好味,對於當時無零用錢要補習維生既我,拎100蚊出黎食個all day breakfast但都捨得,到大學畢業都有keep住番黎食。不過呢兩年唔知搞咩鬼,愈來愈唔似樣。今次收工同呀q黎到呢邊飲下野,順便黎度食餐早餐,真係我食過咁多次最衰既!!叫左個salmon egg benedict 加波菜,個波菜無波菜味不單止,仲趙到打哂喳係得個自選tomato soup保持水準鮮美味。呀q叫既monster burger仲衰,medium beef血水多到巴巴聲,成塊包皮濕到拎唔起黎食,最後要當自己食扒咁据。好失望,不過自佢無左openrice獎之後水準下滑,我都愈來愈少黎食,估唔到宜家變成咁,再食breakfast睇黎只好番breaklane了。