呢度係咁旺既地區來講算環境寧靜, 可以同朋友坐下傾下計既地方愈來愈少了!佢又唔會迫你走, 同係咁執野, 我好仲意同朋友來飲下茶, 食下素個人都冇咁燥底!! 佢都好多唔同既素食, 之前同朋友來都必是炒米, 因為佢炒得剛剛好, 唔用好多油, 食得好滋味!LUNCH隨行附送有是日靚湯, 日日都唔同, 好正吧~~~今日有合掌瓜湯, 清清地好潤, 又唔落味精先好~~~~ 唔係例湯咁HEA LOR!來豬排焗飯惹味可口,豬排好似豬脛肉,似真肉味而且質感亦相似, 我叫左咖哩汁, 佢有白汁同咖哩汁比我叫, 我覺得咖哩汁配飯係香D既!朋友叫左菜莆蛋, 佢要食清清地, 我都覺得唔錯, 唔多油又唔會好咸, 要清清地既朋友係唔錯既選擇!!!

LUNCH隨行附送有是日靚湯, 日日都唔同, 好正吧~~~

菜莆蛋
豬排焗飯
2017-11-09
Waiting Time
2 Minutes (Dine In)
豬排焗飯