2025-08-16
屯門市廣場1期新🆕️開既 ‘’御滿屋日本料理‘’,每次經過都大排長龍,以人均大約$3xx價格,享用3小時任食放題。無論刺身、壽司、燒物定係甜品,選擇多到令人眼花撩亂,絕對是性價比之選!餐廳環境寬敞明亮💡,氣氛舒適,絕對適合朋友聚會或家庭用餐。點餐採用QR code掃碼落單,簡單快捷,食物送達速度也相當快。放題套餐提供多達80至 97款料理,有刺身、壽司🍙、串燒🍢、天婦羅🍤、燒物、一品料理及自助區美食,選擇非常豐富!另外仲有馬來西亞榴槤,對於榴槤愛好者既我來講簡直直回票價!飲品方便有無限任飲紅酒,清酒,梅酒,啤酒🍻,汽水,真係超多選擇。📌御滿屋日本料理 (屯門)📍香港屯門屯順街1號屯門市廣場1期1樓1246-1266號舖#御滿屋屯門 #放題 #任食放題 #御滿屋放題 #屯門 #屯門美食 #屯門市廣場 #香港 #香港美食 #香港食好嘢 #屯門餐廳 #屯門食好嘢 #屯門必食 #屯門好去處 #屯門美食地圖 #餐廳推介 #假日好去處 #ilovefood #hkfood #美食推介 #美食日記 #hkkol #blogger #親子好去處 #kol #親子日常 #萌娃
📌御滿屋日本料理 (屯門)