2022-06-29
依家天氣成33度咁熱🔥 真係無咩胃口食嘢… 如果你都係咁,呢間越式連鎖餐廳就啱晒你!佢地份量大大碗,經過本人實測,兩個女仔嗌一碗麵係好夠食㗎!另外再叫佢個招牌小食拼盤就包你捧住個肚行返出嚟^ω^.🔺️越式魚翅花膠雞湯河 $59 | ⭐️: 3.9/5呢個價錢食到花膠魚翅其實我唔係好信… 所以就嗌咗佢求證吓 😂 結果真係有花膠/魚翅各4-5塊,無講大話!花膠煲到好融,而魚翅雖然細塊咗啲,但呢個價錢就梗係物超所值啦~ 成碗湯河味道偏淡,但勝在大大碗(個碗真係好似洗面盤咁大…)我地兩個女仔食都覺得好夠飽!🔺️招牌小食拼盤 $138 | ⭐️: 4.0/5有6款小食:分別有黃金脆魚皮//青木瓜沙律//蝦春卷x4//香草大蝦x4//手作大蝦米春卷x4//手作扎肉米紙卷x4 最鍾意黃金脆魚皮,撈埋湯河食一流!佢個炸蝦餅雖然略油,但就好濃蝦味~其他小食都好惹味,值得嗌一份大家開心share(。・ω・。)Rating: 🌕🌕🌕🌗🌑
🔺️越式魚翅花膠雞湯河 $59 | ⭐️: 3.9/5
🔺️招牌小食拼盤 $138 | ⭐️: 4.0/5