2021-07-14 278 views
好耐之前去過呢間餐廳嘅佐敦分店,知道執咗之後好失望,因為真係抵食又高質,後來知道原來銅鑼灣開咗新分店,仲要方便過以前舊鋪,咁就梗係約埋班friend嚟幫襯啦。呢間分店坐落係高級嘅商業大廈,而且餐廳嘅裝修都好乾淨舒服,啱晒一大班朋友坐低慢慢食住傾偈。呢個刺身拼盤嘅質素非常高,除咗新鮮之外,亦都切得好厚,仲有比較特別嘅每日新鮮刺身,有別於一般嘅放題。而且佢嘅帶子大大粒都係任食,同埋份量比得好足夠,絕對唔會叫10舊比得兩舊。而且佢嘅燒肉質素亦都係好高,食落好有牛味,而且仲有好多唔同嘅部位揀。我覺得呢間餐廳仲有一個值得一讚嘅地方,就係佢嘅抽氣系統做得好好,食完絕對唔會有一大陣油煙味。呢度更可以有紅白酒同清酒任飲,真係嚟飲酒都抵啦。除咗燒肉之外,我仲有一個比較特別嘅推介,就係呢個海鮮豆腐湯。唔好睇佢表面好似好普通咁,但係佢飲落竟然係煲咗好耐嘅魚湯味,真係估唔到啊。呢間餐廳又高質又方便,下次朋友聚會都一定會再嚟啊。

呢間餐廳又高質又方便,下次朋友聚會都一定會再嚟啊。