2021-09-15 135 views
呢間餐廳嘅裝修設計幾靚,有種懷舊嘅日本風,係度食嘢心情都會好啲,而我同朋友兩個人,但係叫咗好多嘢食,食完好滿足,哈哈。流心芝士魚餅:黃金色,睇落去都好吸引,裡面嘅芝士味濃郁,魚餅好有咬口。三文魚壽司同辣三文魚碎卷用嘅三文魚都好新鮮,而且份量適合,碎卷有啲醬同埋辣辣地幾唔錯嘅味道。原本以為燒秋葵會好乾,但呢間燒得啱啱好,而且仲有啲木魚絲鋪係面,增加味道。明太子免治雞肉棒:呢個都係我覺得好好食嘅,因為佢嘅味道好濃郁,滿滿一條嘅雞肉棒裡面有爽牙可口嘅雞脆骨,每一口都好有口感,有埋明太子係面更加好味。野菜牛肉湯烏冬:碗烏冬嘅湯底好鮮美,牛肉煮到嘅質感啱啱好,牛肉味好出。飲品就叫咗橙汁同巨峰乳酸梳打,都係為呢餐加分,兩個人叫咗8樣嘢都係500都唔使,好抵食,而且食物質素仲要唔錯,值得再去嘅!
2021-09-09
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner