2017-08-07 639 views
與友人打完邊爐,見時間尚早,友人話要介紹我地食甜品。行到大中華門口,好似唔多覺係食甜品地方🤔坐低揀野食,老闆好熱情招呼,仲好風趣😂三個榴槤控緊係食榴槤啦!佢介紹食新上市既D24榴槤雪山加紫米豆豆底,另外我地再叫咗D24榴槤千層蛋糕同埋D24榴槤班戟。首先黎咗D24榴槤雪山加紫米豆豆底,熱辣辣食雪山好正,外貌吸引,佢真似好似雪山咁樣👍🏻而且有好香既奶味,側邊既榴槤都好好味之後黎咗個D24榴槤班戟,呢個的確榴槤係同普通既香好多然後黎咗個D24榴槤千層蛋糕,老闆放低既時候講咗句:榴槤撞朱古力係好正!我食第一啖,嘩!真係好好味呀!真係好好好好好好味!原來榴槤同朱古力係好夾!三個甜品入面,榴槤千層蛋糕雖然係遲黎但最快清晒,因為真係好好味👍🏻外貌吸引,又好食!我地揀既係呢間舖比較貴既甜品,但比起出面出名既都唔算貴!其餘既見價錢好實惠👍🏻 有時又真係唔係要過百或者星級酒店先好食

之後黎咗個D24榴槤班戟,呢個的確榴槤係同普通既香好多

2017-07-27