餐廳:阿四車仔麵 (粉嶺)地址:粉嶺聯和墟和豐街59號地舖阿四車仔麵係我食過要再返尋味嘅車仔麵店🍜,最掛住嘅緊係佢地嘅樽仔奶茶啦今次叫左個讚岐烏冬(+3)做麵底,餸就有牛腩、魚皮餃、大紅腸、溏心蛋、冬菇🍄、油菜🥬、蘿蔔,醬汁就揀左沙嗲醬,咁樣叫嘅話就$38有三餸,另外每加一個餸加$9,比招牌麵貴少少,但係就可以食到自己想食嘅餸菜😎特別愛佢地嘅牛腩,炆得好腍仲好入味,牛腩汁撈埋落碗麵到仲吸引好味😋;溏心蛋大大粒🥚,除左一咬流出蛋黃漿之外仲滲入左少少沙嗲香,夠哂與別不同花膠碗仔素翅 $20呢碗翅都幾足料👍🏼,有元貝仔、木耳絲、冬菇、肉絲等,唔知元貝同肉絲係唔係都係素造架呢😂,翅嘅質感唔會好稀或者太稠,味道岩岩好,好耐無食過碗仔翅喇☺️樽仔奶茶 (跟餐$8)鍾意飲奶茶嘅人一定要試,我返黎encore嘅原因都係因為佢😍,奶滑茶香,比例係我最想要最鍾意飲嘅味道,絕對無介紹錯
餐廳:阿四車仔麵 (粉嶺)
地址:粉嶺聯和墟和豐街59號地舖

花膠碗仔素翅 $20
呢碗翅都幾足料👍🏼,有元貝仔、木耳絲、冬菇、肉絲等,

樽仔奶茶 (跟餐$8)
2020-06-22
Waiting Time
8 Minutes (Dine In)
$80 (Lunch)