2019-01-14
無寫開食評,第一次為左呢間野寫,冇準備過食到一半越食越嬲先影低同朋友3人walk in食,因為冇用優惠既原因係食原價,每人埋單140左右朋友a同我都係叫肉眼扒餐唔係好專業既扒房其實都冇咩期望,但呢間完全係食到絕望佢叫7成熟,我叫5成熟上菜時間前後腳,佢7成熟上得早過我,食到一半先上我果份上齊左見到我果塊明顯係薄身過朋友a塊扒,似係早上茶記早餐牛肉片當牛扒果種其中有3分1都係肥膏黎,即係比左差唔多30蚊買左堆肥膏...而我叫5成熟,結果佢出到黎係welldone切落去已經起曬絲,咬完係會攝牙如果睇到的話,比老闆一個建議,唔識整真係唔好出扒餐,你侮辱緊客,侮辱緊舊牛 朋友b就點左個羊架配火腿扒塊火腿扒直徑大約10cm左右羊架得1支,又係痴住一大舊肥膏,不過加埋肥膏都未到火腿扒面積一半好後悔冇影低相 另外佢地加左2個龍蝦湯,我就叫左碗仔翅,普通餐湯size,加1就30蚊碗仔翅都算多料,口感係似稀少少既羹湯,但相比之下普通小食店10蚊碗既碗仔翅好食d 食餐最正常係杯凍飲,快快手飲完即走勸世,千奇唔好叫扒餐,又貴又唔好食其他野未試過,亦唔會想再去試
朋友a同我都係叫肉眼扒餐
唔係好專業既扒房其實都冇咩期望,但呢間完全係食到絕望
佢叫7成熟,我叫5成熟
上菜時間前後腳,佢7成熟上得早過我,食到一半先上我果份
而我叫5成熟,結果佢出到黎係welldone
切落去已經起曬絲,咬完係會攝牙
朋友b就點左個羊架配火腿扒
塊火腿扒直徑大約10cm左右
好後悔冇影低相
食餐最正常係杯凍飲,快快手飲完即走
勸世,千奇唔好叫扒餐,又貴又唔好食
其他野未試過,亦唔會想再去試