2023-06-29
👍🏻日本A4和牛套餐(180分鐘任飲任食) $388🔸和風海鮮雞煲打邊爐前可以先嘆雞煲,同平時麻辣雞煲唔同,呢個反而有少少似沙嗲味冇得揀辣度,但辣度比較溫和,微辣中帶甜,平時唔太食到辣嘅屋企人呢個都食到😌雞件份量都唔少,肉質正常唔老,海鮮就有鮑魚、蝦、蜆,鮮味十足-🔸湯底食完雞煲就可以開始打邊爐,湯底包括豚骨、味噌、冬陰功、壽喜燒、麻辣、沙嗲、昆布、蕃茄等一共八款可揀🍲我地揀咗普通豚骨湯,唔使額外加錢,轉其他湯底就另加$20,鴛鴦鍋另加$30-🔸肉類坐低冇耐姐姐先送上玫瑰九宮格,可以一次過試晒九款肉類,啱口味再用QR code追加,避免浪費食物同胃quota🤪任食肉類包括日本A4和牛、澳洲和牛、牛小排、牛板腱、封門柳、牛白肉、牛肩胛、五花腩、保濕豚肉上枱速度都快手,瘋狂任食日本A4和牛!除咗日本A4和牛,澳洲和牛、牛小排、封門柳都唔錯-🔸新鮮海鮮層層塔另嗌咗海鮮層層塔,每位加$50,包括鮑魚、帶子、鮮蝦、蜆、蠔、蟹,圖中為2人份量因為每日係街市攞貨,所以需要預先book位同book位時講定先可以嗌,整體的確新鮮,海鮮值得一試-🔸其他火鍋配料自助區仲有超過60款配料、前菜小食、多款飲品、
🔸和風海鮮雞煲
🔸湯底
🔸肉類
上枱速度都快手,瘋狂任食日本A4和牛!
除咗日本A4和牛,澳洲和牛、牛小排、封門柳都唔錯
🔸新鮮海鮮層層塔
🔸其他火鍋配料
自助區仲有超過60款配料、前菜小食、多款飲品、啤酒、甜品雪糕等等
有自家製手工水餃同台灣直送鴨血😎水餃脹卜卜大大粒,皮薄餡靚
埋單時姐姐俾咗張會員儲印卡,幾多人食就吸幾多個印💮
滿5個印已經免費送2人份量海鮮塔😳
(其他優惠有興趣可以睇返餐廳FB/IG)
味道:7/10
性價比:7/10