2022-05-11 161 views
係APM收工, 因為落大雨廢事係出面搵野食啦所以就係APM搵間性價比高的, 發現3樓塚田農場DSET都係百幾就有交易環境又唔錯, 所以入左去啦環境係日本風為主, 感覺乾淨舒服安格斯牛小排定食-$148定食係除左有好靚既安格斯牛外, 仲有漬物同麵豉湯。安格斯牛有十塊, 肥廋比例適中, 食落有少少牛脂味, 更能帶起成個牛肉既味道, 用黎送飯真係超一流, D個我覺得係必點的牛肉壽喜燒鍋燒烏冬御膳-$108而除左烏東外, 原來仲有個刺身飯, 點小食咁食都唔錯。D個既牛就偏廋少少, 所以淥既時間要再控制得好D, 如果唔係就好易過鞋口, 而腐皮同烏東甜甜地, 令人好開胃, 有越食越想食既感覺湯烏東-$18食完佢個烏東仲想食多個, 所以叫多個烏東, D個就冇壽喜燒果個咁甜, 但昆布味同烏東永遠都係最好既朋友, 好夾好好味總結我地都覺得必點係安格斯牛小排定食, 真係好好味, 值得一提係位真係好大, 就算餐廳坐滿人, 都覺得仲好有空間感, 好舒服。
係APM收工, 因為落大雨廢事係出面搵野食啦
所以就係APM搵間性價比高的,
發現3樓塚田農場DSET都係百幾就有交易
環境又唔錯, 所以入左去啦
環境係日本風為主, 感覺乾淨舒服

安格斯牛小排定食-$148

牛肉壽喜燒鍋燒烏冬御膳-$108