2022-07-14 53 views
🍴#隱世私房菜🍚|尖沙咀尖沙咀哩間名不經傳嘅私房菜建議真係要盡快收藏‼️好食!好食!真係好好食!等佢紅起咗先黎就會太遲㗎啦,到時都唔知要訂到何年何日先有位食😮‍💨相信我 幫襯過一次絕對會回頭N次!所以係就趁佢名氣未上黎好去😎✔️ 水晶金玫瑰🌹✔️ 椒鹽台山蠔🦪✔️ 花之刀削麵🔪所謂水晶金玫瑰其實係鹵過嘅海蜇🌊因為鹵汁上色嘅佢睇落就好似一朵盛開嘅花而得名😌口感柔韌有彈性,前菜必選🔥台山蠔肉質爽脆,粒粒都好飽滿脹卜卜😍花之刀削麵擺盤擺到成個放大版花之戀🍣中間有一大撮三文魚籽,都幾鮮甜脆卜卜😋加埋木耳洋蔥等炒成,唔會太油🫶🏻面條厚薄適中彈牙有嚼口😙
🍴#隱世私房菜🍚|尖沙咀

✔️ 水晶金玫瑰🌹