2025-04-23
哇🤩依間真係想食好耐!成日都見到人地post佢個蒸海鮮,勁大盤🤤今次真係終於走咗去食!佐敦店都幾大,佢有啲位可以坐成差唔多十個人👭🏻👨🏻🤝👨🏽🍲🍲 成人四式任食(六、日、假期)$298一嚟就食個雞煲先🐥食完一煲唔夠仲可以任添😚雞煲夠味,叫咗小辣,不夠覺得唔夠勁🤣食得辣嘅可以中辣起叫🌶️當個雞煲食到咁上下,店員就會問你想再encore 定係上海鮮🦞佢個海鮮拼盤勁signature,每次一見到人哋post就會知道係食緊斗滾🤣海鮮食落都幾新鮮,每款有一舊😋😋食完海鮮就可以轉湯底打邊爐,我哋要咗蕃茄薯仔花甲湯底🍅🥔,就咁飲都好好味👍🏻👍🏻自助火鍋配料都好多,特別係丸類🍢有好多款都好吸引,想試都試唔晒🥲仲有唔使講嘅梗係手切牛頸脊🐮🤩肉味濃又夠腍,可以任食嚟講超高質😋👍🏻
🍲🍲 成人四式任食(六、日、假期)$298