2018-01-14
今日早左少少食晚飯,大約6點到就去食,唔洗等位😆😆一打開menu, 第一下感覺,咁似茶木既!但選擇比茶木多好多。d野飲好有特色!本身想嗌牛肉麵試下,但見到隔離枱嗌左蚵仔泡飯好吸引,結果轉軚叫左泡飯😂佢d料真係好夠!佢落埋蜆肉架!佢d蚵仔,應該都有十幾粒,起碼我每一小碗都有幾舊蚵仔🤣🤣而且d蚵仔一d都唔腥。佢仲會俾少少玄米(?)我地,加埋落d泡飯一齊食。成件事正好多😍兩種米咁一齊食,成個泡飯香左好多,味道豐富左!我地仲叫左個沙律食🥗鮮果大蝦沙律。大蝦好彈牙!爽口!個奇異果甜到不得之了🥝🥝🥝🤤🤤下面主要係d沙律菜,份量都好夠!本身想同男朋友一人一邊,見餐牌影得靚靚,半邊蛋咁影出黎,誤會左佢一隻既意思。所以嗌左2隻,黎到就有4隻半邊蛋😂不過,係好食既!好流心🤤🤤同埋有淡淡酒味,好夾❤️佢d野飲真係款款都好吸引!花多眼亂呀真係!最後要左個乳酪野莓沙冰。味道好夠,唔會因為係沙冰就淡茂茂,但咁凍既天氣飲,真係凍死人啦😂😂食飽飽,7點鬆d,d位滿晒要等位啦!好在早d去食咋😛😛
下面主要係d沙律菜,份量都好夠!
不過,係好食既!好流心🤤🤤同埋有淡淡酒味,好夾❤️
食飽飽,7點鬆d,d位滿晒要等位啦!好在早d去食咋😛😛