2010-01-07 13 views
經過門口見到新開, 又唔係好貴, 咪試o下囉. 因為早, 所以立即有位, 被安排坐上層, 估唔到間舖原來幾大間.叫咗碗橫濱系蔥拉麵, 等咗在一段長時間, 連望住個侍應佢都知我想吹order, 我未出聲佢就主動話幫我吹咗了. 終於等到碗麵, 先飲啖湯, 簡直嘩然. 超咸!! 大吉利事, 好在冇暗病, 咸度實超曬每日可吸收o既幾倍啦. 唔食唔知身體好, 心諗..快快趣食完算, 試啖叉燒, 仲勁.. 鞋過煲湯豬肉, 又薄又冇味. 唉..食食吓覺得仲咸, 咸到苦囉. 唔通諗就係正宗橫濱系?! 拉麵湯唔得, 又唔夠熱, 賣相又差, 叉燒又鞋, 揾兩個扮型的日本人企o係度拉麵counter整又點? 完全唔啱口味. 有生之年都好難再幫趁...

終於等到碗麵, 先飲啖湯, 簡直嘩然. 超咸!!

有生之年都好難再幫趁...

2010-01-05
$60 (Lunch)