2017-10-04 4698 views
就快到大閘蟹的季節,作為一個咩蟹都中意食的人,未食到大閘蟹就同朋友上網搵下有無咩蟹的菜式過住引先!朋友又係中環放工,所以比我搵到呢間一碗一串。一人叫左一個餐,係一碗烏冬碗串串燒。.🍴蟹肉蟹黃油烏冬配串燒x2($198)🦀啖啖蟹肉,陣陣油香。烏冬彈牙,再加黑醋落去好鮮甜美味!!😋😋😋😋😋😋.🍴海赤蝦濃蝦湯烏冬配串燒x2 ($198)🦐湯底有心思,有蝦的甜味及煙薰味,的確係濃湯底。配料有兩隻蝦及一塊煎魚柳,都幾豐富。.🍴串燒類🍢叫左雞軟骨、牛油粟米、冬菇、茄子,真係好驚喜,因為燒得好用心,有香煎效果,最令人滿意係佢個調味粉,好正!😣❤️.我同朋友都會再尼食,食串燒都抵!
蟹肉蟹黃油烏冬

🍴蟹肉蟹黃油烏冬配串燒x2($198)🦀
海赤蝦濃蝦湯烏冬

🍴海赤蝦濃蝦湯烏冬配串燒x2 ($198)🦐
串燒

🍴串燒類🍢
我同朋友都會再尼食,食串燒都抵!
蟹肉蟹黃油烏冬
海赤蝦濃蝦湯烏冬