2022-04-09 23 views
路過可愛嘅BB頭Logo 原來係漢堡🍔店!鐘意食薯條嘅我 當然要試下啦! 👶🏻Boy N Burger 餐廳係復古feel嘅風格 好型啊! 佢嘅漢堡🍔 真係好足料😋😋餡料超多! 🥓 煙肉雙層芝士漢堡 $68 熱辣辣鬆軟的芝麻麵包夾住香嫩多汁的雙層牛肉漢堡扒+香辣的洋蔥+隱藏係半溶芝士裡面脆脆煙肉粒!口感超多層次!配埋茄汁和芥末醬~ 好惹味啊! 招牌炸雞漢堡 $50 大大件嘅炸雞係香脆而不油膩!咬落去肉汁四濺 非常Juicy🐔 配上生菜同蕃茄等較清新嘅配料🍅 食完 完全冇油膩嘅感覺 ✅任何主食 +$30可升級至套餐 享用一杯飲品+指定小食 薯條(跟餐配飲品 $30) 係粗薯條啊!本身已經帶有少少調味,好味🍟! 炸薯粒 (跟餐配飲品 $30) 好鍾意呢個炸薯粒啊 好可愛~ 口感香脆!細細粒!一口一粒 口感一流🥔!

佢嘅漢堡🍔 真係好足料😋😋餡料超多!

🥓 煙肉雙層芝士漢堡 $68

招牌炸雞漢堡 $50

配上生菜同蕃茄等較清新嘅配料🍅 食完 完全冇油膩嘅感覺

✅任何主食 +$30可升級至套餐
享用一杯飲品+指定小食

薯條(跟餐配飲品 $30)
係粗薯條啊!本身已經帶有少少調味,好味🍟!

炸薯粒 (跟餐配飲品 $30)

薯條

TakeAway