2024-04-23
爸爸最近公司忙到顛左🥹,難得可以早收就獎勵佢帶佢食好西😋,就決定去大鴻輝新開既“御滿屋日本料理”。本身我吾食生野,所以爸爸都好少機會食到刺身,放題最大優點係大家可以各自揀自己鐘意食既野,爸爸可以瘋狂食吾洗就住就住,檸茶食左好多天婦羅🍤同薯條🍟,媽媽最鐘意食牛舌,最後梗係到甜品時間,檸茶見到我拎住榴槤雪條,係咁搶住食,完全吾肯比返我。📍御滿屋日本料理📌荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓#荃灣 #放題 #御滿屋日本料理 #荃灣美食 #荃灣必食 #荃灣好去處 #荃灣美食地圖 #餐廳推介#假日好去處 #ilovefood #hkfood #美食推介 #美食日記 #御滿屋荃灣 #御滿屋 #任食放題 #御滿屋放題 #親子 #全職媽媽 #金牛座 #育兒日記 #育兒 #育兒日常 #寶寶日記 #成長記錄 #lemontea.519 #凍檸茶
📍御滿屋日本料理
📌荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓