先講服務:-1. 母親節前夕要加收30元沒問題,但訂位覆枱都沒講,上到去拿位都沒講,只系睇你好唔好眼見到黏係櫃台張紙先知今日加收30元每位。2. 加價沒問題,外面天時暑熱走廊等位都沒開冷氣,d員工8分鐘前返工咩都未ready 好即刻5pm入座,全部年青散兵,沒熟手,問什麼都不知道,      只識叫等等,等完就沒回音,入座坐成20分鐘都完全未開冷氣,系甘問先有個醒小小既識去開,但都要食足成9個字先feel到有涼風。3. 明明5-7pm 系放題時間,5pm先開始入座,5:30pm就叫你預早埋單,6pm就走來催last call, 但最好笑系我頭round 叫既魚生都未到齊果,      一到7pm就唔清場唔清潔甘不停入下場人客。講到食物仲勁,放題一般都先上生后上熟食架,但佢地就系甘上熟食先,唔追都唔比魚生,辛苦追到第一輪魚生,但叫10款只來7款,仲要d魚生全部系解凍時間唔夠,完全系沒味又凍又硬,仲要切得又細又薄,到第二輪d 魚生仲大鑊,三文魚一直沒來,帶子又系苦既,海膽有陣屎屁味,熟食連最基本雞翼都系鹽都沒落粒,咸都唔咸下,炸年糕一食仲成口油,果碟咩日本和牛系沒牛味又細粒又un, 汁煮牛
先講服務:-
      一到7pm就唔清場唔清潔甘不停入下場人客。

講到食物仲勁,放題一般都先上生后上熟食架,但佢地就系甘上熟食先,唔追都唔比魚生,辛苦追到第一輪魚生,但叫10款只來7款,仲要d魚生全部系解凍時間唔夠,完全系沒味又凍又硬,仲要切得又細又薄,到第二輪d 魚生仲大鑊,三文魚一直沒來,帶子又系苦既,海膽有陣屎屁味,熟食連最基本雞翼都系鹽都沒落粒,咸都唔咸下,炸年糕一食仲成口油,果碟咩日本和牛系沒牛味又細粒又un, 汁煮牛舌好叔仲要食落好似沒洗干淨甘,即嘔,好恐怖!間野唯一系飲品都算多款式,但用成二百七十幾元一個人食餐食物沒味又凍,室內又沒冷氣,又比人催催貢既放題我就覺得好伏咯😓
帶子壽司
汁煮牛舌
海膽壽司
日本和牛
2021-05-08
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)