其實好幾年前已經比 @sleepless_cafernc 嘅卡通拉花吸引過,去過一次,但印象中少貴同埋食物普通,所以一直都冇再幫襯過~咁啱喺銅鑼灣食完lunch有少少時間想搵間cafe坐下,所以決定幫襯多次👅唔肯定其他位置有冇,但我哋坐嘅窗口位就有插頭,係到做嘢都幾舒服,唔會太過嘈~.💫整體體驗 𝐎𝐯𝐞𝐫𝐚𝐥𝐥 𝐄𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐜𝐞✨食物 𝐟𝐨𝐨𝐝 7.5/10環境 𝐞𝐧𝐯𝐢𝐫𝐨𝐧𝐦𝐞𝐧𝐭 7.5/10服務 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐞 8.5/10性價比 𝐚𝐟𝐟𝐨𝐫𝐝𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐲 7.3/10回頭率 𝐫𝐞𝐯𝐢𝐬𝐢𝐭 7.8/10 (會想試吓主食👅)🌟甜品同飲品都非常之有心思 • 質素中上 • 價錢偏貴• 可以book位✨.《𝙎𝙞𝙜𝙣𝙖𝙩𝙪𝙧𝙚 𝙁𝙧𝙚𝙣𝙘𝙝 𝙏𝙤𝙖𝙨𝙩 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙄𝙘𝙚 𝘾𝙧𝙚𝙖𝙢》$72🌟7.8/10🌟呢個多士幾有驚喜,即叫即炸,口感一流!外層香脆,裏面口感亦都鬆軟。多士淡淡嘅奶香,再加埋味道都算香濃嘅朱古力雪糕,perfect😋不過份量偏細,比較適合一個人自己食🙊順帶一提,甜品可以寫字做birthday plate,係openrice見到畫得好靚,好有心思,如果同朋友慶祝生日
💫整體體驗 𝐎𝐯𝐞𝐫𝐚𝐥𝐥 𝐄𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐜𝐞✨
食物 𝐟𝐨𝐨𝐝 7.5/10
環境 𝐞𝐧𝐯𝐢𝐫𝐨𝐧𝐦𝐞𝐧𝐭 7.5/10
服務 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐞 8.5/10
性價比 𝐚𝐟𝐟𝐨𝐫𝐝𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐲 7.3/10
回頭率 𝐫𝐞𝐯𝐢𝐬𝐢𝐭 7.8/10 (會想試吓主食👅)

順帶一提,甜品可以寫字做birthday plate,係openrice見到畫得好靚,好有心思,如果同朋友慶祝生日嘅話都係一個幾好嘅選擇🥳
𝙄𝙘𝙚 3𝘿 𝙇𝙖𝙩𝙩𝙚
𝙄𝙘𝙚 3𝘿 𝙇𝙖𝙩𝙩𝙚

《𝙄𝙘𝙚 3𝘿 𝙇𝙖𝙩𝙩𝙚》$62🌟7.2/10🌟
呢杯3D拉花比起正常卡通拉花貴$20㗎,不過一場嚟到點都要叫番杯打個卡嘅🙊飲都係一杯正常嘅iced latte,試一次,打次卡就多lu~

《𝙎𝙚𝙨𝙖𝙢𝙚 𝙇𝙖𝙩𝙩𝙚》$50🌟7.8/10🌟
呢度有多款non-coffee嘅latte揀,啱晒我呢啲唔鍾意飲咖啡嘅人!
幾鍾意呢一杯sesame latte,芝麻味香濃得來又會飲到淡淡嘅奶香。有時覺得如果濃郁到好似芝麻糊咁,咁我不如直接去食芝麻糊🤣
𝘾𝙖𝙛𝙚 𝙍 𝙖𝙣𝙙 𝘾