2021-05-21 97 views
住九龍灣既我係最近叫外賣多先發現原來得寶係個寶藏! 勁多野食, 今日唔叫外賣就試下泰菜啦, 因為一入得寶佢就勁多路牌指住去曼谷車站, 初初仲以為真係有個車站🙈 行到先知原來係個裝修到好似車站既餐廳, 出面仲寫話係泰國廚師整野食添~輕食試左佢個豬頸肉&椰菜, 整體都真係唔錯wo一份燒豬頸肉 $75, 勁好味呀熱辣辣, 皮脆肉嫩, 個汁偏酸所以食得好開胃佢份量都幾多, 同埋燒到香脆岩岩好入面又夠juicy, 食到好似停唔到口咁 😋一碟泰式馬拉盞炒椰菜苗就 $59, menu上寫住佢係一粒辣椒icon, 我都叫食到, 好惹味的但老實講佢其實唔算係苗, 不過以呢個餐廳環境來講佢叫唔貴, 加上佢味道好, 咁都OK既 見佢menu都有好多唔同款式, 咖哩, 串燒, 小食等等, 下次都會再試!
輕食試左佢個豬頸肉&椰菜, 整體都真係唔錯wo