後悔太遲發現全心全意 Silentshout1234Level 22015-03-28293 views Follow 在附近食完雞煲之後,朋友提議來“全心全意”。住在屯門,又經常到附近晚飯的我,竟然未試過?!咁就試下啦 我們點了幾款甜點同雞翼,有一款(榴槤雪糕旦糕)令我們十分驚喜。招牌雪糕都好值得食,其餘都不過不失。價錢大眾化,都會再去試其他,特別係其他味既雪糕。 因為唔係道道都有得食,所以一般見到都會叫,個人覺得中規中矩,略甜。係即叫即整。1引招牌雪糕真係無敵。果味好濃,食落好fresh.但窩夫就……有d失望。好林,係港式窩夫。我覺得如果佢d窩夫可以係西式個款,成件事借夾d推薦!即整大大隻的雞翼,加上香脆的蒜蓉。真係好味。建議一次過叫四隻,免得食完唔夠喉,再叫又要等十個推介!鍾意榴槤的朋友一定要食! 招牌雪糕繼續係無得頂,好滑她濃味。而個旦糕,好香斑蘭味呀,頌夾住榴槤cream夾心。好夾好好味The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.1Share後悔太遲發現全心全意 全心全意 https://s.openrice.com/QrKT0Pp0b00Report Post Ratings4Taste3Decor3Service3Hygiene4ValueRecommended Dishes雞翼榴槤雪糕旦糕Date of Visit2015-03-27Dining MethodDine InSpending Per Head$40 (Last Night Supper)