今日訓係床度突然間好肚餓,兩個人一齊落街穩宵夜食,行過呢間木屋燒烤。之前住油麻地咁耐一直無點留意呢間野,咁就抱著試一試嘅心態行左入黎。服務員第一時間過來招呼,問我地幾位跟著帶我地坐低,我話想坐靠窗,佢都好熱情幫我換左靠窗位。跟住同我介紹menu,仲好貼心話我知茶水自助係邊,wifi連接方式,雖然我冇霖住連,但服務態度超好,超讚👍🏻落單係我地自己寫number,店員推薦金牌羊肉串話係佢地嘅招牌,我就嗌左一份,同其他串燒。上菜速度好快,仲提醒我小心熱,真系服務好好!羊肉串超好食真系驚艷,一點騷味都冇,好香,都唔會好辣,調味剛剛好,超推薦!烤茄子🍆蒜蓉醬好香,比我之前係其他店食過都要好味😋蜜汁雞中我超鍾意,甜香口味太符合我胃口,一份食完仲想食。超滿意嘅一次宵夜經歷推薦大家食串燒黎哩度
推薦大家食串燒黎哩度
2025-06-26
$200 (Last Night Supper)