2010-05-27 7 views
見最近男友成日都寫食評,等我都試下先~今晚約左幾個sis 食飯,佢地話lunch試過呢間唔錯,所以就決定o黎呢度食。Zoe 遲到,所以我同Mandy就o係bar 呆等,試左杯house red,個bartender話係意大利酒o黎既,都幾易入口,fruity,之後等埋zoe就入去餐廳入面,環境唔錯丫,擺設都好靚~ 係地板差左少少...我地試左- 小魷魚,很惹味,魷魚都好新鮮,做前菜啱啱好~- 當然有最愛既生牛肉 ~ 個dressing幾特別,甜甜地,o的牛肉都好juicy- 叫左個signature dish,牛仔膝雲吞,份量少左d,不過我地幾個女仔都ok,入面牛仔膝餡好好味,雲吞皮係自製既,所以主觀地覺得係好過其他餐廳~ 哈哈- 最後叫左個煙燻火腿pizza,勁多餡,即刻用roadshow教既傳統摺疊食法拎起,一摺就feel倒個pizza 好crispy,真係激讚個侍應好貼心咁介紹佢地o的酒,幫我地做food pairing,不過頭先o係bar 飲左一杯,所以下次先啦~p.s. 食唔落甜品,下次帶埋bf o黎先得!
見最近男友成日都寫食評,等我都試下先~

我地試左

- 小魷魚,很惹味,魷魚都好新鮮,做前菜啱啱好~

p.s. 食唔落甜品,下次帶埋bf o黎先得!
2010-05-25