2018-10-11
呢排減肥好多嘢食都唔食得,口痕想食刺身飯,過咗嚟啲附近上網睇一睇介紹評語都唔錯。你都點左呢個有海膽三文魚子兩樣我最愛嘅刺身飯,海膽用上加拿大嘅,雖然冇日本更鮮甜但係口感呢就十足。海膽應該都用左半板,分量比預期更多,果然係不惜工本啊。三文魚子調味好好,分量夠多,仲要配上生雞蛋令到口感更加滑,底層就有蟹子做襯托,價格相宜,刺身都好新鮮。汽水飲品選擇好多好多隻我都嘗試,叫咗百提子,好飲過朋友叫嗰個白桃味。兩個人點左一個小食以為小食係小食啦。點知一嚟到嘩成個主菜咁大嘅!炸雞翼好正熱辣辣而且juicy . 呢一間係我唯一一間見到個個都會叫小食嘅日本刺身飯店。因為太抵食啦!通常台台都叫我呢一個三文魚子海膽飯,再加上呢度面豉湯自己任裝,計落都好抵食。買單先至二百幾蚊一位。地方唔算難搵其實就係九龍城中間嗰條大路隔離咋!
地方唔算難搵其實就係九龍城中間嗰條大路隔離咋!