2010-11-27 2 views
一個好肚餓的中午.真係吾知做咩.成日都係食來食去都無咩新意.本人對於食一直都有少許要求.盛八食堂---拉麵店.其實寫就真係吾想人地睇到眼花啦..俾個正面麵大家睇下:---->辛口極上黑豚叉燒拉麵(應該無記錯) 哈哈哈!!!分享無理由就只係同大家講麵經咁少喔.來個小食.--->咖喱芝士雞丸----炸物來講.真係好專業呀.好奇心之下.指教一位高大的服務員..原來註店大廚係前"吉列店"的大廚來個結尾..當然係圖啦吾洗講咁多.一睇就知幾好食)不過有少許都要大家分享下.哩個湯底係正..食前請不要將個湯同果個辣的醬混埋.因為真係幾辣下(會壞咗個正湯) 不過食得辣的食家.可以吾洗理我.(來多張环境圖先)---哩個漫畫呀..一睇就知同我吾同年代啦!!哈哈哈!!

盛八食堂---拉麵店.

其實寫就真係吾想人地睇到眼花啦..俾個正面麵大家睇下:
---->辛口極上黑豚叉燒拉麵(應該無記錯) 哈哈哈!!!

來個結尾..當然係圖啦
吾洗講咁多.一睇就知幾好食)

不過食得辣的食家.可以吾洗理我.

2010-11-26
$78 (Lunch)