2008-07-17
睇到呢度食評 ,好多人都鍾意食酥皮豆腐花都橙朱古力梳乎厘 , 但偏偏我同我老婆去過咁多次都無食過 ~原因係我地每次都要留 quota 比炸芒果春卷伴芒果沙巴翁 ,真係好好味 , 有一次想試下另一個焗芒果卷伴雪糕 ,但始終不及芒果春卷 , o個個入面有 d nuts o個 d ,其實都 ok , o個次都有試左心太軟 , 都唔錯 雖然兩個人食兩樣都夠皮 , 仲有心太軟食完都己經好漏 ,但係都真係唔捨得炸芒果春卷 , 都係要再叫返佢 ~~~~ 尋日 , 同老婆兩個去 , 食完一客都唔夠再黎多客 ,$40 , 得三條 ... 開半o既 , 同老婆一人三啖就 ko 一碟 ,其實都幾貴 , 但又真係好鍾意食 ~~炸芒果春卷 , 皮脆且微暖 , 因為即叫即炸 ,但入面o既芒果肉有時會仲係冰凍o既 , 好正 !!o係中間o個碟芒果汁好甜好香芒果味 ,碟上面本身都有 d 汁 , 少少 lone lone 地咁 , 一樣好味道 另一個我地必食o既係黑白朱古力梳乎厘 ,本身個梳乎厘己經好香朱古力味 , 就咁食己經好正 ,所以我就唔鍾意再點朱古力醬o既 , 白色o個個口感似雪糕白朱古力 , 入面有 d 粒
但偏偏我同我老婆去過咁多次都無食過 ~
真係好好味 , 有一次想試下另一個焗芒果卷伴雪糕 ,
其實都 ok , o個次都有試左心太軟 , 都唔錯
雖然兩個人食兩樣都夠皮 , 仲有心太軟食完都己經好漏 ,
但係都真係唔捨得炸芒果春卷 , 都係要再叫返佢 ~~~~
尋日 , 同老婆兩個去 , 食完一客都唔夠再黎多客 ,
其實都幾貴 , 但又真係好鍾意食 ~~
炸芒果春卷 , 皮脆且微暖 , 因為即叫即炸 ,
但入面o既芒果肉有時會仲係冰凍o既 , 好正 !!
o係中間o個碟芒果汁好甜好香芒果味 ,
另一個我地必食o既係黑白朱古力梳乎厘 ,
本身個梳乎厘己經好香朱古力味 , 就咁食己經好正 ,
所以我就唔鍾意再點朱古力醬o既 ,
白色o個個口感似雪糕白朱古力 , 入面有 d 粒粒榛子 ~ 又係好正
我都係鍾意就咁食多過撈落個梳乎厘度