2019-05-07 2583 views
身為食肉獸嘅我係超級憎食齋 因為冇肉食真係覺得好哂錢囉!尤其係扮肉嘅齋就更加睇唔起不過呢排有同事走喇咁佢又淨係食齋嘅好啦好啦 俾你兇倒喇 食一次咁多啦估唔到間野原來係飲茶嘅啲點心又幾骨子喎同事話呢個叫天下第一包邊度第一呀睇過個皮係菠蘿包嘅皮 包皮幾薄仲幾有咬口但啲料都幾少 最大問題係出面甜入面又咸食咗兩啖覺得好唔match 又唔信邪食多幾啖 嗯 係真係唔match有啲野食又甜又咸咪好夾嘅但呢個包嘅甜咸係好似離咗婚嘅男女夾硬住埋同一間屋咁 篤眼篤鼻正常咪道 但酸齋唔知點解唔酸呢個得呀呢個 最啱我口味係我最鐘意嘅黑松露味 雖然黑松露味嘅野食都幾難整到難食 kakaka 但呢個真係名乎其實皮薄餡靚而且裡面嘅蔬菜好新鮮好脆口 直頭呢頭摘出嚟果頭就落穫煮俾你吔咁呢個完全冇味話說同事問過經理可唔可以寫幾多粒就嚟幾多粒因為除唔暈經理又話好喎點知個同事落紅油抄手嗰陣漏咗寫個粒字結果嚟咗五兜紅油抄手 好野呀 食到我變咗舒祺因為都真係幾辣 但係好夠味同香 除咗個餡細粒到我以為廚師唔記得放炸饅頭擺咗都幾耐再食都依然脆 不過佢配嘅係花蜜 我都係鐘意點煉奶食多啲嘻嘻·其實有好多野都好好食 例如:黑松露炒面-唔
身為食肉獸嘅我
係超級憎食齋 因為冇肉食真係覺得好哂錢囉!
尤其係扮肉嘅齋就更加睇唔起

不過呢排有同事走喇