疫情前黎過哩間餐廳,當時係好熱鬧座無虛席,今次再黎明顯食客少左靜左,另一番既風味,哩度既環境佈置幾有情調。哩度既野食選擇多,樣樣都好吸引~西班牙黑毛豬火腿菠蘿Pizza $168係薄底嫁!好香脆,咁大個可以分到8塊,兩個人食到4塊咁多😂黑毛豬既咸香同火箭菜好夾,仲有菠蘿好緊要。黑海龍 $399店員推薦我地試佢地近期做緊既優惠,咁岩我同朋友係海鮮控,就order試下。一上台唔係講笑,勁大隻,原隻焗,重一斤半既澳洲鮮龍蝦。啖啖肉都彈牙好厚,充滿鮮味,唔洗太多調味。店員介紹餐廳仲落左海膽鋪面去焗,仲有新鮮松露,大滿足呀!兩個人食好飽。菠蘿冰 $78Mocktail黎,落左mint成杯好冰涼同清新。Meh spring $78哩杯女仔一定中意,打卡靚,玫瑰荔枝味,帶有微酸檸檬汁。 PS 店員介紹推薦菜時態度親切,overall 好滿意!

哩度既野食選擇多,樣樣都好吸引~

西班牙黑毛豬火腿菠蘿Pizza $168
黑海龍 $399

一上台唔係講笑,勁大隻,原隻焗,重一斤半既澳洲鮮龍蝦。
菠蘿冰 $78
Mocktail黎,落左mint成杯好冰涼同清新。
Meh spring $78
哩杯女仔一定中意,打卡靚,玫瑰荔枝味,帶有微酸檸檬汁。
PS 店員介紹推薦菜時態度親切,overall 好滿意!
Type of Meal
Dinner