2015-10-19 4461 views
公司同事farewell,  又唔想太迫,之前都search 過openrice, 見呢到坐得唔錯, 就book 定位, 唔使等太耐就有位啦。 我都係到影左啲相同位置。甜品擺放好似英式下午茶首先,甜品真係好多,甜品既種類同口味加加埋埋都有廿種, 有芝士蛋糕粒粒, 茉茶蛋糕,小小耑士卷,色彩繽紛啫杯, 一看望過去, 色彩鮮艷,令人垂涎令人垂涎每粒粒都細細粒, 一口一口, 可以試多多款。呢到係剌身吧,一人限拎4件咋, 想食多啲?排多幾轉啦, 都有啲煩嘅,但環境感覺好衛生嫁。自取熟食但盤好似酒店咁,一直保溫住仲有其他小食, 好似炸凌魚, 署條, 春卷等等。。。。。。個春卷好脆,沾埋個酸辣醬,好味好味。仲有冷盤, 有翡翠螺, 青口。。。青口的大隻,仲好肥美加小小檸檬汁,一陣陣海水既味道出黎啦 我實在太耐無食海鮮冷盤了,味覺忽然敏感起黎。仲有一啲韓燒嘅食物 豬牛羊等等 大路野乜都有 不過我哋就麻麻哋 只是食少少 燒下玩吓而已我諗環境,甜品同冷盤係呢到既特色。
我都係到影左啲相同位置。
甜品擺放好似英式下午茶
首先,甜品真係好多,甜品既種類同口味加加埋埋都有廿種
一看望過去, 色彩鮮艷,令人垂涎令人垂涎
每粒粒都細細粒, 一口一口, 可以試多多款。
呢到係剌身吧,一人限拎4件咋, 想食多啲?

排多幾轉啦, 都有啲煩嘅,但環境感覺好衛生嫁。
自取熟食但盤好似酒店咁,一直保溫住
仲有其他小食, 好似炸凌魚, 署條, 春卷等等。。。。。。
個春卷好脆,沾埋個酸辣醬,好味好味。

仲有冷盤, 有翡翠螺, 青口。。。青口的大隻,仲好肥美
加小小檸檬汁,一陣陣海水既味道出黎啦
我實在太耐無食海鮮冷盤了,味覺忽然敏感起黎。

仲有一啲韓燒嘅食物 豬牛羊等等 大路野乜都有
不過我哋就麻麻哋 只是食少少 燒下玩吓而已

我諗環境,甜品同冷盤係呢到既特色。

2015-10-16
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)