2011-09-27 10 views
搜尋openrice找到呢間日本餐廳於是去試下,不是很近地鐵站,行左不少路才找到。三個人叫左以下食物:1. openrice網友推薦的蛋包飯(原味):實在太大個啦!最後要3個人分來食, 賣相很靚,熱辣辣很好食,係用蛋包住炒飯。2. 九州拉麵:分量都幾大,不過嫌湯底好似出前一丁麻油面的味道,感覺有d奇怪。3. 蕎麥冷面:幾好食,不過隨面配左個生鵪鶉蛋就不敢試啦。4. 餃子:餐牌話係日本直送,味道不錯,可以一試。5. 大蝦雜菜天婦羅:呢個推介,有3隻大蝦,雜菜有冬菇、茄子、青椒同番薯,好好食,又抵。6. 芝士龍蝦丸:係炸的,都幾好食,可以一試。其實3個人最後都食唔曬要打包,同和民比真係平好多,不過裝修就街坊d, 服務都不錯,又不用等位,可以再去。

三個人叫左以下食物:
3. 蕎麥冷面:幾好食,不過隨面配左個生鵪鶉蛋就不敢試啦。
4. 餃子:餐牌話係日本直送,味道不錯,可以一試。
5. 大蝦雜菜天婦羅:呢個推介
,有3隻大蝦,雜菜有冬菇、茄子、青椒同番薯,好好食,又抵。
6. 芝士龍蝦丸:係炸的,都幾好食,可以一試。

2011-09-25
$80 (Dinner)