2010-10-12 88 views
杏花新城其實有好多間食肆, 不過都係第一次食呢間, 佢係一間食韓國野ge餐廳, d野都唔係好貴, 40幾 到60幾不等, 學生餐仲平呀, 差不多有半價tim。6個人, 叫左6個前菜, 因為20蚊3個, 佢d前菜都幾好食, 而且又唔會太spicy, 尤其好食ge係豆腐, 薯仔同芽菜呀, 記得試下。我就叫左個豬肉炒粉絲飯, 佢d粉絲已經入晒味, 加上豬肉應該本身都已經調左味, 所以真係幾唔錯架。仲有蔥同洋蔥一齊炒, 味道的確好好。可惜佢太油喇, 食到底果d已經係比油浸住咁, 食唔到lu。我果個已經唔係鐵板架喇wo, 都咁油。朋友叫果d鐵板真係仲油呀, 所以最底果d都係食唔到。佢個炸醬飯, d炸醬勁dark, 好"傑", 味道都ok。同埋佢特別ge係佢係炒飯底, 真係未食過係咁。雖然唔係好正統, 不過都好食。

朋友叫果d鐵板真係仲油呀, 所以最底果d都係食唔到。

Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$60 (Lunch)