網上睇到油麻地呢間wonder garden cafe,不其然就被佢既食物相片同餐廳環境吸引住!相信每位少女都有幻想過自己是那位童話故事既主角,來到這裡猶如置身於愛麗絲的世界。看看餐牌好似本故事書咁,圖畫漂亮,食物名字特別,製作認真!我們點了這幾款食品...活生生花園(娜威生文魚沙律配自家黃芥醬),黃芥醬味道令到整個沙律好清新。迷失森林(青蘆筍雞肉燴意大利飯),最喜歡個碟係個時鐘,幻想正在滴答滴答響!白皇后同妙妙貓(水蜜桃乳酸同青檸藍梳打),這兩個飲品稱為魔法藥水,色彩繽紛,夏天精選!甜品係Dessert together,平時食馬卡龍都覺得勁甜,呢個一d都唔甜好食,朱古力慕絲入面有蘋果粒粒肉,有驚喜!餐廳周圍都放滿故事中的插圖,有物品供顧客影相,這一刻大家都變成了主角!

2017-08-03
Type of Meal