九龍塘-J.S. Foodies: 士多啤梨藍莓香蕉梳芙里班戟、明太子醬海膽意粉、Green tea frappe、mint mocha-日本人氣漢堡班戟品牌J.S. FOODIES進駐又一城i.t blue block😍簡直係九龍新界人一大喜訊😆,怎能錯過。餐廳走日式簡約風格,環境光亮舒適,我坐bar枱仲有USB差電位,好貼心。-梳乎里班㦸未見其貎,先聞其蛋香飄過來!見到佢真身,三大件厚身的梳乎里班㦸配上幼滑挺身的忌廉,加上新鮮大粒既士多啤梨,即刻心心眼😍我喜歡呢度班戟蓬鬆得黎中間係熟哂,口感綿密輕盈,蛋香濃郁,幸福感100分!-食埋個有像山泥傾瀉緊咁既馬糞海膽和北海道三文魚籽既意粉,幸福感升到1000,海膽大塊厚肉,鮮甜零咸腥,魚子新鮮,粒粒晶瑩,配埋個creamy明太子醬,一流,一流,一流呀!-PS. 真係要講下呢度杯水,好重果香,好好飲。PS. 見到好多人食漢堡同薯條都好吸引呀😫-我們的靚靚飲品☺️☺️

PS. 真係要講下呢度杯水,好重果香,好好飲。

PS. 見到好多人食漢堡同薯條都好吸引呀😫
我們的靚靚飲品☺️☺️