2017-12-03 562 views
友人想食靚野又想要平價,香港地邊有咁易揾,以前係觀塘返工,就會知道東廣場有好多隱世小店,今日就帶友人去東廣場呢間Cafe食lunch,要好食有好食,要平野有平野。三個人叫左三個唔同既意粉,但大家都有食綠茶多士,記得上一次食比較脆,今日食就淋左少少。我食左蕃茄醬海鮮長通粉,有一粒完整既帶子,三隻青口,兩隻蝦,hk$ 72 蚊,食到呢d都算係咁啦,但長通粉有少少硬,再煮耐d會好d,個醬再濃味少少會更好 唔係第一次coffee art 但今次有少少差左 但呢個價錢我下次都係會返黎食既,希望質素下次可以提高返少少啦!

2017-12-03
$65 (Lunch)