琴日d fd生日話要食日本野,而家食放題就最底,佰多元就可以任食任飲,唔駛計住計住,我地又想食燒牛肉,見lee處平平地,咪去咗九龍城廣場間蒲鍋,佢標榜和牛任食,百零蚊有和牛任食?真定假 不過又唔係貴,咪玩下囉 ^^"講真,位置真係唔係咁就腳 不過佢全部卡位,座位間幾闊落,坐得都幾舒服…服務態度OK,嗰日佢哋好忙,但快手快腳d野食好快就到,唔會無人理魚生壽司ok新鮮,質素可以接受,板海膽超正,無猩味,實在抵讚其他燒烤食品普通貨色,不過質素佳,d鴨舌好大條,帶子有睇頭,我個fd要買送,佢話回本選擇算多...要提下佢個爐,超正,油煙少(我去過其他燒烤放題店,真情煙到見到全場白煙,好似阿媽拜神咁….) d野食無過,外面仲趣添,和牛是首選,安格斯牛粒都好味,不過切得肉酸,唔夠靚仔。其他都好新鮮。 上菜速度算快... 有漏單但同佢講都即刻黎番,合格生日優惠:原來8個人入座,2日前定有個蛋糕送 (隔離食緊真係恨死隔離~~~)啤酒汽水任飲,如果有酸梅湯或蔗水之類就最正,無咁熱氣感覺lee間蒲鍋幾抵食,用料good,都算易回本每人$158加一,玩左一晚,開心
不過又唔係貴,咪玩下囉 ^^"

講真,位置真係唔係咁就腳

上菜速度算快... 有漏單但同佢講都即刻黎番,合格

生日優惠:原來8個人入座,2日前定有個蛋糕送 (隔離食緊
真係恨死隔離~~~)

啤酒汽水任飲,如果有酸梅湯或蔗水之類就最正,無咁熱氣

感覺lee間蒲鍋幾抵食,用料good,都算易回本
每人$158加一,玩左一晚,開心

2010-07-16