2025-07-25
#屯門放題最近放暑假咁開心,,我地一家去咗位於屯門市廣場一期3樓《御滿屋》食日式放題,這次選擇了A-7️⃣7️⃣品套餐,早割時段只需$258,提供各式壽司、刺身、串燒和日式一品料理。食店衛生是我們首要關注的,這裡的店舖光線充足,甜品櫃內的選擇仲係好多!有各式日式甜品,包括慕絲果撻,真係好多選擇還有知名品牌的雪糕:Movepick香濃朱古力味雪糕Haagen-Dazs果仁口味💕特別是烤榴槤,免費升級任食,口感如雪糕般creamy,榴槤味濃郁,讓人回味無窮🤤。⭐️套餐亮點新鮮刺身:油甘魚、北寄貝和三文魚,還有帆立貝和赤蝦,質素一流,厚切且新鮮。熟食烤蠔:蠔肉厚實,加上蒜蓉和辣椒,味道絕佳,朋友們都讚不絕口。鮑汁燴花膠:花膠軟滑,搭配爽口花菇,鮮味十足。超正嘅榴槤放題,榴槤味濃啖啖肉麻辣小龍蝦,滋味無窮😻
Movepick香濃朱古力味雪糕
Haagen-Dazs果仁口味💕
⭐️套餐亮點
鮑汁燴花膠:花膠軟滑,搭配爽口花菇,鮮味十足。
超正嘅榴槤放題,榴槤味濃啖啖肉
麻辣小龍蝦,滋味無窮😻