(Non-member)
因為公司係尖沙咀, 故此選擇與一班由台灣來的同事們到位於寶勒巷o既 MaMa Kitchen 一試香港既美食, 還有由香港製造o既台灣菜式.我們落 order o既時候, 忘記叫待應們分開上菜. 雖然食物很快到, 但每款上枱時都係熱辣辣的, 這是我們一行人頗欣賞的.台灣同事必試的鹽酥雞, 炒三鮮, 他們試後說有水準, 冬瓜茶甜度適中, 問待應是用冬瓜磚做的, 故此亦可食到冬瓜蓉, 還說這是正宗台式做法, 很好.迷你乾拌麵, 冬蔭公炒飯, 串燒類, 燒春雞, 羊架值得一試.睇過其他評語再親身試過後, 並不是如他們所寫這麼差, 也值得再去光顧, 下次必定再試其他菜式, 與大家分享 !

2011-03-31
$150 (Dinner)