我地就叫咗三個餸,分別係蒜蓉蒸蟶子,薑蔥炒蟹,仲有個係豉汁蒸倉魚,🙃🙃咁你等嘅時候我哋就見到廚房拎住支大啤喺度飲緊咁康記就送咗個菜俾我哋嘅。最先嚟到嘅就係個菜同埋薑蔥炒蟹 首先唔講佢嘅賣相係點樣第一啖食落去得個鹹字,之後我哋隔離有台客到佐 就應該係熟客泥佢哋仲要係自己拎海鮮去比餐廳整「嗰陣菜同埋嗰蟹已經到咗」。。然後等咗半個鐘左右我哋啲餸都係未到但人哋隔離熟客新鮮整嘅海鮮都上咗菜我哋都仲喺度等緊🙃🙃 我哋問個職員問仲要等幾耐到,個職員先慢慢呢我哋嘅餸出嚟仲要蒸錯魚🥲 之後職員講話如果要重新整過嘅話要等咁我哋就開始食聖子 第一啖落去又係喊到阿媽都唔認得仲要入面好多沙喺度完全唔係人食 之後我哋同店員講唔要條魚話啲嘢太鹹根本完全食唔到 個店員仲要黑面之後我哋問點解要等咁耐?個店員話 蒸係要時間㗎啦 咁我哋問返佢點解隔泥台個熟客 遲過我哋嚟但係早過我哋上?個店員都係一路喺度解釋話蒸係要時間由頭到尾一句唔好意思都冇,一路喺度狡辯🌚 最咩我同我先生收到直接買單走咗張單好似212元 (冇要條魚)講個面唔係錢嘅問題而係個服務態度同埋個廚房嘅問題 點解可以返工時間拎住支大啤喺度飲?飲酒唔係問題 但係唔好
我地就叫咗三個餸,分別係蒜蓉蒸蟶子,
薑蔥炒蟹,仲有個係豉汁蒸倉魚,
🙃🙃咁你等嘅時候我哋就見到廚房拎住支大啤喺度飲緊
咁康記就送咗個菜俾我哋嘅
。最先嚟到嘅就係個菜同埋薑蔥炒蟹
首先唔講佢嘅賣相係點樣
第一啖食落去得個鹹字,
之後我哋隔離有台客到佐 就應該係熟客泥
佢哋仲要係自己拎海鮮去比餐廳整
「嗰陣菜同埋嗰蟹已經到咗」。。
然後等咗半個鐘左右我哋啲餸都係未到
但人哋隔離熟客新鮮整嘅海鮮都上咗菜
我哋都仲喺度等緊🙃🙃
我哋問個職員問仲要等幾耐到,
個職員先慢慢呢我哋嘅餸出嚟
仲要蒸錯魚🥲
之後職員講話如果要重新整過嘅話要等
咁我哋就開始食聖子
第一啖落去又係喊到阿媽都唔認得
仲要入面好多沙喺度
完全唔係人食 之後我哋同店員講唔要條魚
話啲嘢太鹹根本完全食唔到 個店員仲要黑面
之後我哋問點解要等咁耐?
個店員話 蒸係要時間㗎啦
咁我哋問返佢點解隔泥台個熟客
遲過我哋嚟但係早過我哋上?
個店員都係一路喺度解釋話蒸係要時間
張單好似212元 (冇要條魚)
講個面唔係錢嘅問題而係個服務態度同埋個廚房嘅問題 點解可以返工時間拎住支大啤喺度飲?飲酒唔係問題 但係唔好出錯
總括嚟講呢餐飯食到好嬲🤬🤬🤬🤯
希望大家去長洲唔好食費事中伏