2016-09-06 272 views
收工後6點幾肚餓~經過呢間斗記點心專門店,係門口睇都幾企裡,入到去得兩臺客人,但是冷氣開到好大!凍到好似殮房感 😔,我叫左4樣點心(因為好餓)。分別叉燒腸粉 脆皮芋絲春卷 香芹潮州粉果 藥膳鳳爪 ,等左大約5分鐘 就上左春卷同粉果!粉果竟然一夾就散左 😒😒😒 爛蓉容感,最後要湯匙先食到! 春卷都幾好食,炸得好香脆。不過稍微個餡料有d油! 最後上左腸粉同藥膳鳳爪! 鳳爪一擺低我已經後悔 ,個樣好似人食淨感 而且望落去好似翻蒸果幾次! ,實在睇落沒胃口! 最後的叉燒腸粉 味道卻一般般!皮十分厚,餡料有些少! 大致上食物我真的無話可說,但是要提一提其他, d服務姐姐一邊做野一邊傾計 ,又傾得好大聲!收銀d姐姐同大聲同廚房阿叔吹水,但係客人企係到等佢找錢!又係鋪面嘻嘻哈哈討論食咩下午茶好!其他客人舉手叫幾次先有反應! 其實沒咩機會我會再來光顧了!
最後上左腸粉同藥膳鳳爪!