(Non-member)
2004-09-25 5 views
我已經好耐冇去過元綠食壽司, 有日相約朋友近近地去杏花村食飯, 其他地方都好多人等, 所以就去元綠啦, 諗住會快0的有位。等左5分鐘左右, 就有order, 我同個fd冇咩所謂就照坐啦。我冇咩胃口, 咁我同個fd第一張order只叫了5種sushi, 點知等左好耐都未黎, 都算啦, 又唔餓。終於等到, 一食, 嘩! 不知所謂, 0的壽司暖架, 又好唔新鮮, 我食左兩件就冇食, 其如既我個fd食埋。商量後我地就埋單走人, 唔再食, 咁樣都要$79。我地叫左個waitress 埋單啦, 個waitress講野細聲到蚊咁, 問我地有冇0的咩咭咩咭咁, 我就話冇, 照埋單就得, 唔知係咁0岩定係我地太快埋單佢地覺得有問題, 收錢俾我地既係個captain之類既女人, 我俾100蚊, 佢竟然全找散銀, 一個十蚊, 一個五蚊, 三個兩蚊。所以我決定一蚊tips我都唔會俾。我第日真係寧可去M記都唔會再去元綠, 失晒信心。p.s. 評分可以加冇分嗎, 我真係一分都唔想俾佢
我第日真係寧可去M記都唔會再去元綠, 失晒信心。

p.s. 評分可以加冇分嗎, 我真係一分都唔想俾佢