2014-01-07 542 views
今天食了一個魚腐蕃茄麵$37,再加雞翼2隻$5.當食第一隻雞翼的時候食到最尾有少少血絲,我都覺得無問題,但食第二隻雞翼時候,咬了一啖,就發覺不太熟,我立刻叫伙計過來看看,個伙計話我換一隻給你,食第一隻發現有少少血絲就唔好再食第二隻,我要求退錢,第二個伙計又走過來,看到這個情況,又比說話我聽,食第一隻發現有少少血絲就唔好食第二隻,到第三個人出來(他應該是老闆),他又說食第一隻發現有少少血絲就唔好食第二隻,我聽到心裡好滾,食第一隻有少少血絲我都算,無想過食第二隻都會不太熟,因為是炸雞翼來的,他們用不熟的食物來比客人食,客人投訴反而責罵個客人,這些服務態度真是叫人難以接受.這間食店我以前經常來的,無想到他們為了$5的雞翼而對客人講難聽的說話,我以後再不會光顧這間食店,因為服務態度超差.
2014-01-03