2018-08-15 1008 views
從openrice 見到介紹,滿心歡喜book咗星期日放題,今天下午同囡先來試試佢午餐,殊不知,未開始食,個感覺已經好差,間餐廳好似十大X牛,處理食物器皿四處放,環境差,座位窄,無乜招呼,中午1200竟然得3枱客,坐底好耐都無人理我,我舉手要餐牌,先話我知餐牌在枱底,我重以為唔招呼我;環境擺設混亂,廚房混亂,日式餐廳播廣東歌(比十X牛管理更差),茶餐廳咁⋯我份人無乜大要求,但咖啡唔好飲嘅程度,竟然連我食開茶餐廳水準都過唔到⋯隔離來了盤定食,個樣擺得幾好,但侍應完全無講呢個係乜,(睇返餐牌原來係便當丁,盛惠$85)其員工管理可想而知⋯天晉竟然有咁嘅餐廳,失望⋯勘察完畢。我已經取消了星期日booking。

天晉竟然有咁嘅餐廳,失望⋯
勘察完畢。我已經取消了星期日booking。